İşlevsellik ve estetiği birleştirerek yaşam tarzına uygun düşlerinizdeki mutfağı gerçeğe dönüştürüyor.

Bilgisayar destekli tasarım ve projelendirmenin yanısıra satış öncesi ve sonrası aşamalarda müşterilere en iyi hizmet sunuluyor. ZeGuMa , ürettiği mutfaklarda dünyaca ünlü markaların malzemelerini kullanıyor. Bu markalarla yaptığı işbirliği sayesinde mutfak mobilyası ile bütünleşen aksesuarları tamamlıyor.

Bize Ulaşın :+90 232 237 59 10



Yüksek Kaliteli Üstün Tasarımlar

ZeGuMa Ürünleri

Mutfak ZeGuMa Ürünleri

Modern ve klasik modellerle, zengin modül alternatifleri dolap içi paslanmaz çelik mekanizmaları, aksesuar çeşitliliği ile her türlü zevke hitap ediyor.
Banyo ZeGuMa Ürünleri

İşlevsellik ve estetiği birleştirerek yaşam tarzına uygun düşlerinizdeki banyoları gerçeğe dönüştürüyor.
Raylı Dolap ZeGuMa Ürünleri

Mekanınıza ve ihtiyacınıza göre tasarlanıp üretilen ray dolaplar, kişiye özel kullanım ve tasarım rahatlığını bir araya getiriyor.

Bugünün Mutfak Çözümleri...

Eğer zevkinize uygun , sağlam , rahat ve yerinize göre düzenlenebilecek bir mutfak istiyorsanız ,onu ancak endüstriyelman üretilmiş hazır mutfaklar arasında aramanız gerekir;çünkü gereksinimlerinizi karşılarken sizi memnun edebilecek yegane ürünler bunlardır. Bu mutfaklar günümüzde işçiliğin tamamının ileri teknolojilerle kontrol edildiği bir ortamda akıllıca üretilerek,uygun fiyatlar çerçevesinde en üstün kaliteyi sunabilmektedir. Kalitelerinin tümüyle kanıtlanması için kullanıldıkları mekana kusursuz uygulanabilir olmaları , zamana ve kullanıma karşı dayanıklılıklarını ispat etmeleri , insan sağlığına ve çevreye saygı konularındaki kurallara uygun olmaları gerekir. Ayrıca mutfakların evlerdeki montajının da yetkili kişilerce yapılması zorunludur. Bunu sağlamak için üreticiler ,mutfağın tasarımından kullanılan malzemelere ve işçiliğine , dağıtımından teslimine kadar tüm kontrollerini yapmak durumundadır.

İyi Bir Mutfak Seçimi İçin Gerekli Esaslar

Bir mutfağın kalitesini nasıl anlayabilir ve evinize uygun olduğuna nasıl karar verebilirsiniz? Eğer bir dergide güzel bir mutfak görüntüsü ile karşılaşır veya özelliklerini ve kalitesini anlatan bir markadan etkilenirseniz ; o ürünün sadece yüzeysel bir ürün mü yoksa gerçekten marka kalitesine sahip bir ürün mü olduğunu ayırt edebilmeniz ancak söz konusu ürünü daha yakından incelemenizle mümkün olabilir. Sergilenen çözümleri görmek , elle tutmak ve ürün hakkında fikir edinmek, herşeyin beklentileriniz doğrultusunda olup olmadığını saptamanız açısından çok önemlidir. Öncelikle tüm özellikler hakkında doğru bilgilenmenizi sağlayan, ürüne yaraşır tanıtım gereçlerinin varlığı gereklidir. Seçkin üreticilerin hepsi satışlarını değişik tiplerde tanıtım gereçleri ile destekler . Bu konuda daha dikkatli olan üreticiler , satın alma aşamasındaki tüm bilgi gereksinimini daha yeterli ve verimli olarak destekleyebilecek gereçleri geliştirir.


Mutfak bir evde en çok yaşanılan ortamdır

Yemek hazırlaması, yemek yenilmesi, aile fertleri ile sohbet hep mutfakta gerçekleşir. Bu gereksinimlerin istenilen düzeyde karşılanılması için bütün imkanlar kullanılır. Gereksinimler göz önünde tutularak tasarlanan bir mutfakta herşey daha kolaylaşır. Mutfak için ayrılan alan küçük veya büyük olsun, beğenilen mobilyalarla ve akılcı çözümlerle iyi düzenlenirse mutlaka beklentileri yanıtlar. Bu nedenle zevkin, işlevselliğin ve yaratıcılığın bütünleştiği mutfak tipinin seçimi çok önemlidir. Hangi tasarım ? Hangi düzenleme ? Hangi malzemeler ? Hangi tedbirler ? Hangi Kolaylık ? Hangi Yenilikler ? Dergilerde, Televizyonlarda, Broşürlerde ve vitrinlerde hepside birbirinden farklı tiplerde mutfaklar... Ancak bütün bu değişik modellerin ve çeşitli vaadlerin içinde zamana yenik düşmeyecek ve gereksinimleri karşılayacak mutfak nasıl seçilir ? İyi bir seçim için en doğru çıkış noktası, günümüz mutfaklarının hangi özelliklere sahip olmasının gerektiğinin bilinmesidir. Bu nedenle, mutfak hakkındaki tüm bilgilerin toplanarak değerlendirilmesi zorunludur.


Türkiye'de ağaçlandırma çalışmalarına Müşterimiz Olarak Katkıda bulunabilirsiniz..

TEMA, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı 'na her müşterimiz için destek olunmaktadır.